Produse

Aranjamente Business
Buchete si aranjamente florale executate in stil modern pentru a da un plus de eleganta biroului dvs. si pentru a crea o atmosfera relaxanta si primitoare indiferent de locul in care va aflati: birou, restaurant, hotel, banca.


Buchete de Oferit
Cand nu stim cum sa ne exprimam iubirea sau admiratia, apelam la flori. Vorbesc ele in locul nostru si poate cu mult mai bine decat am fi noi in stare s-o facem. Flori calde, arzande, delicioase, discrete, timide, curajoase, triumfatoare, delicate... Daca stim sa ascultam glasul florilor devenim mai frumosi, mai bogati si mai sensibili.


Buchete Mireasa
Buchete clasice,moderne,rafinate,executate in functie de toaleta si personalitatea fiecarei mirese, putand satisface si cele mai sofisticate gusturi.


Lumanari Botez & Nunti
Printre cele mai importante momente din viata noastra se numara botezul si nunta De aceea expertii nostri executa lumanari de botez si nunta personalizate in functie de preferinte si de cromatica aleasa, potrivita fiecarui eveniment.


Decoratiuni Nunta
Pentru o nunta de vis si o amintire de neuitat expertii nostri creeaza cu multa imaginatie si originalitate aranjamente florale pentru biserica,pentru restaurant,arcade,aranjamente pentru masini ce pot fi realizate in functie de preferintele dvs.


Aranjamente Ocazii
Floarea este cel mai ingenuu cadou care poate fi oferit in dar oricui, chiar si fara un pretext anume. Nu exista fiinta umana careia sa nu-i placa florile, asa cum nu exista loc pe planeta care sa fie lipsit de flori. Prezenta discreta – o discretie regala, insa - floarea ne insoteste in viata permanent, chiar daca deseori nu avem ochi pentru ea. Bogatia coloristica si a semnificatiilor simbolice ale florilor le confera aceasta calitate unica, de cadou oricand bine venit ┼či, cu siguranta, bine primit. In plus, oamenii de stiinta au demonstrat beneficul efect al unui simplu buchetel cu flori, aflat undeva, in spatiul in care traim la un moment dat.


Cosuri Flori
Aranjamente florale executate in cosuri clasice, elegante, rafinate ce pun in valoare cu succes venirea primaverii, a sarbatorilor sau pur si simplu reprezinta un cadou special realizat in functie de ocazie si sezon.


Evenimente
Florile au constituit dintotdeauna, prin prezenta lor, un mediu în care nu doar sufletul sa se bucure, ci care sa aduca o amprenta de originalitate si caldura ambienturilor de orice fel. De aceea, gasim aranjamente florale peste tot, de la ulcica de lut plina cu craite de pe masa unei colibe dintr-un sat uitat de lume, la aranjamentele somptuoase ale marilor evenimente, fie ele concerte de muzica simfonica sau summit-uri, congrese, competitii sportive etc.


Aranjamente Tematice
Pentru un cadou sau eveniment cu adevarat deosebit cream cu profesionalism aranjamente florale sub diferite forme si dimensiuni, cum ar fi: sigle, steaguri, panouri, transformand astfel in realitate si cele mai originale idei ale dvs.


Aranjamente Sarbatori
Indiferent de anotimp si sarbatoare (Craciun,Paste,1-8 martie,Valentine' s Day,Halloween) cream buchete si aranjamente clasice,moderne,rafinate sau pur si simplu traznite incercand astfel sa va aducem mai aproape magia fiecarei sarbatori.


Aranjamente Flori Uscate
Aranjamente executate din flori si plante uscate tratate special pentru a-si pastra forma si culoarea naturala.


Aranjamente Funerare
Aranjamente florare sub forma de coroane, cruce sau jerbe executate cu experienta si profesionalism pentru un sprijin real in cele mai triste momente ale vietii.Parteneri